[VIDEO] Ustaz Kazim Elias Men4ngis Ded4h Apa Sebenarnya Berlaku, Ini Sebabnya..Subhanallah

[VIDEO] Ustaz Kazim Elias Men4ngis Ded4h Apa Sebenarnya Berlaku, Ini Sebabnya..Subhanallah

“Orang Buat Perubatan Tak El0k Kat Saya, Dibuatnya Di Bangkok”. Ustaz Kazim Elias Men4ngis Ded4h Apa Sebenarnya Berlaku
Datuk Ustaz Mohd Kazim Elias ialah seorang penceramah bebas dan personaliti media Malaysia. Ceramah beliau banyak dimuat naik ke YouTube. Pendekatan komedi dan santai yang digunakan oleh Datuk Ustaz Kazim dapat menarik minat ramai pendengar dari pelbagai latar belakang masyarakat.

Topik-topik berkaitan dengan keluarga dan motivasi sentiasa menjadi intipati ceramah beliau. Merupakan pengasas dan pengetua untuk Pusat Pendidikan Al Barakah iaitu pusat pendidikan Islam yang beribu pejabat di Kg Manjoi, Ipoh, Perak.

[VIDEO] Ustaz Kazim Elias Men4ngis DeD4H Apa Sebenarnya Berlaku

Pasti ramai sedia maklum mengenai kes.ihatan penceramah terkenal, Dato’ Ustaz Kazim Elias yang dikatakan tidak menentu. Malah, Ustaz Kazim juga dikatakan pernah dikejarkan ke h.ospital berikutan peny.akit yang sedang dia hadapi.

Allahu akbar…ustaz kazim..semoga kurniakan la kesembuhan dan kesihatan yang baik serta dipermudahkan urusannya..ya allah ya rahman ya rahim ya robbal’alamiin aamiin.

Kredit : FB/UstazKazim/OM VIA BALIKDULU via trending101news.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Apa Pendapat Anda, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*