(video) Tiada yang mustahil bagi Allah, Tuhan sekalian alam Lihat Apa yang Telah Berlaku Dengan Kuasa Allah SWT, Subhanallah..

(video) Tiada yang mustahil bagi Allah, Tuhan sekalian alam Lihat Apa yang Telah Berlaku Dengan Kuasa Allah SWT, Subhanallah..

Tiada yang mustahil bagi Allah, Tuhan sekalian amal. Suatu peristiwa aneh yang berlaku di Jeddah. Mereka telah membuang banyak telur lama yang sudah habis tempoh atau tidak terjual dalam tong sampah terbuka.

Disebabkan panas sekitar, telur mendapat menetas dan beribu-ribu ayam kecil yang menetas mulai merangkak keluar dari sarang telor seluruhnya.

Siapa yang boleh menghalang kehendak Allah, untuk menafikan hidup dalam penciptaannya. “Dialah Tuhan yang menghidupkan dan mematikan.” Allahu Akbar.

Saksikan video

kredit video: Hikam ibnu Atoilah

sumber: islamikmedia via kalamindah.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*