TULAR G4MBAR BIG B0S AIRAS1A MEMBACA KITAB MENGENAI PERIBADI RASULULLAH SAW RAIH PERHATIAN NETIZEN

TULAR G4MBAR BIG B0S AIRAS1A MEMBACA KITAB MENGENAI PERIBADI RASULULLAH SAW RAIH PERHATIAN NETIZEN

Big Boss Air Asia Dan Kitab ‘Syamail Muhammadiah’…
Terpaku sekejap admin menatap foto ini, tentu sekali anda semua kenal dengan siapa yang sedang membelek naskah ‘Syamail Muhammadiah’ tu kan… Sebuah buku yang mengisahkan peribadi Rasulullah .

Tentu sekali ada sesuatu yang mendorong beliau berbuat demikian kan… Allahu Robbi, admin fikir hati kita masing2 terlintas perkara yang sama kan? Tiada sesuatu yang mustahil jika Allah berkehendak, moga hatinya dijentik hidayah Allah. Doakan teman2…

PU Amin menulis…

Tony Fernandes sedang membaca dan memahami terjemahan buku ‘Syamail Muhammadiah’ . Buku hadis yang menceritakan tentang akhlak dan cantik nya penciptaan Baginda Rasulullah . Semoga Allah membuka ruang padanya untuk berkenalan dengan Rasulullah Nabi Muhammad .

Semoga kita semua dapat belajar dari foto ini. Mengenal dan mencintai Rasulullah adalah pengalaman yang cukup indah. Ya Rasulullah Akhlak Mu cukup indah .

Kredit; PU Amin & Muhammad Shafiq Bin Abas via islamikmedia & Kalamindah via coretannasihat.net

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*