Subhanallah Begitu Jelas“Kalimah ALLAH Dan Muhammad Itu Amat Jelas Kelihatan Di Bahagian Urat Daging Belakang Tengkok Lembu, Semakin Dip0tong Semakin Jelas Kalimah ALLAH Itu

Subhanallah Begitu Jelas“Kalimah ALLAH Dan Muhammad Itu Amat Jelas Kelihatan Di Bahagian Urat Daging Belakang Tengkok Lembu, Semakin Dip0tong Semakin Jelas Kalimah ALLAH Itu”-

Seorang lelaki terk3jut apabila bahagian daging k0rbannya yang diterimanya tertera tulisan menyerupai kalimah ALLAH dan Muhammad S.A.W. Kejadian yang membuktikan salah satu kebesaran ALLAH itu berlaku pada hari pertama Raya Aidiladha di Kampung Kejai dekat sini. Penduduk, Muhammad Sufiri Yahya,55 berkata, penerima daging k0rban berkenaan ialah sepupunya sendiri, Rashid Che Me,54.

“Kalimah ALLAH dan Muhammad itu amat jelas kelihatan di bahagian ur4t daging belakang t3ngkok lembu. Perkara itu hanya disedari selepas bahagian berkenaan dimasak sup. Semakin dip0tong kalimah ALLAH itu semakin timbul,”katanya.

Semakin dip0tong, semakin timbul kalimah..

Kejadian yang jarang sekali berlaku itu turut menarik kehadiran penduduk kampung ke rumah Rashid bagi melihat sendiri kejadian luar biasa. Sufiri berkata, sepupunya mengambil keputusan untuk tidak makan bahagian bahagian tersebut tetapi men4namnya.

Sementara itu jelasnya, Rashid merupakan individu yang berakhlak baik malah tidak pernah mengeluarkan perkataan yang bvruk kepada masyarakat. “Mungkin ALLAH nak tunjuk kat dia. Dia memang bagus. M3rapu apa pun tak. Semua orang kampung kenal dia,”katanya.

Satu lagi bahagian yang menyerupai kalimah Muhammad

Tambahnya, haiwan k0rban berkenaan mudah direbahkan walaupun bersaiz besar.“Saya lihat sendiri, sebaik saja lembu itu direbah dengan senang, tok imam terus melakukan peny3mb3lihan. “Ia lembu pertama daripada lima ekor yang dibuat k0rban di masjid,”katanya.

Sumber: Rentas7.com via majalah-harian.com via kongsisibomonicko.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*