Subhanallah. Begitu Jelas Awan Berbentuk Kalimah Allah Terakam Secara Tidak Sengaja Oleh Seorang Lelaki

Subhanallah. Begitu Jelas Awan Berbentuk Kalimah Allah Terakam Secara Tidak Sengaja Oleh Seorang Lelaki

Foto pendaki dengan pemandangan awan yang berbentuk seperti kalimah Allah tersebar di media sosial. Lelaki ini tidak dapat mempercayai pemandangan luar biasa yang dilihatnya hanyalah kebetulan.

Dalam foto itu, menunjukkan seorang lelaki memakai jaket merah tebal. Lelaki ini kelihatan yakin dengan topi dan cermin mata hitam.

Lelaki yang dikenali sebagai pemilik akaun Instagram @Prendam_tio itu nampaknya menangkap pemandangan yang jarang berlaku. Ketika mendaki Gunung Merbabu, dia melihat awan dalam bentuk kalimah ‘Allah’. Tanpa ragu-ragu, Tio mengambil kamera, merakam momen itu, dan membagikannya di media sosial.

“Adakah anda tahu seperti apa gambar itu? Mungkin itu hanya kebetulan? ” Tuhan yang agung, ”tulis kapsyen foto yang diambil di Sabana 1, Gunung Merbabu, Jawa Tengah.

Foto seorang lelaki dengan latar belakang awan yang serupa dengan Lafadz ‘Allah’ di bahagian atas Merbabu sedang viral

Sehingga berita ini ditulis, kebenaran foto ini masih belum diketahui. Namun, foto tersebut berjaya mencuri perhatian netter di dunia maya. Netizen menyatakan kesan mereka melihat pemandangan itu.

Sumber: hanya viral menerusi majalah-harian.com via apacerita.press

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*