“P!LU” BELUM SEMPAT ADK MINUM SUSU, MAMA PRGI TINGGA1KAN ADIK DENGAN BABA SLEPAS 3 HARI DILAHIRKAN.

“P!LU” BELUM SEMPAT ADK MINUM SUSU, MAMA PRGI TINGGA1KAN ADIK DENGAN BABA SLEPAS 3 HARI DILAHIRKAN.

Kota Bharu : Seorang wanita mninggal dunia setelah mengalami k0mplikasi selepas bersalin, mengikut apa yang dimuat naik suami arwh yang bernama Aiman dilaman sosi4lnya.

Isterinya dimasukan ke w4d untuk bersalin pada jumaat lalu dan beberapa jam selepas ini anak lelaki sulung mereka yang dia beri nama Harraz lahir kedunia.

Namun isterinya mengalami k0mplikasi selepas bersalinkan baby Harraz dia berada didalam keadaan k0ma dan menerima rwatan lanjut di Hspital.

Apa yang berlaku amat memiIukan suaminya yang dikenali sebagai Aiman, mereka berdua dipuncak bahagia menunggu kelahiran cahayamata sulung. Namun didu.ga isterinya k0ma selepas melahirkan zuriat mereka.

Setelah bert4rung nywa selama 3 hari, isteri Aiman disahkan mninggal dunia kesan dari k0mplikasi yang membuatkan dirinya K0ma. Sbak melihat sikecil bby Harraz yang tak smpat dibeIai mnja oleh ibu tersayang.

Dia lahir kedunia mama tersayang prgi selamanya, Iuahan suami arwh yang dimuat naik selepas menamakan anak sulung mereka dengan nama Muhamad Harraz undg sbak ramai.

Kisah sedih ini turut dikongsi oleh insan insan yang mengenali Aiman serta isteri, amat berat du.gaan buat Aiman, Bby Harraz tldak dapat merasa sedikit pun air susu mamanya dan kasih sayang mamanya.

Moga Aiman kuat, dia yang mengelarkan dirinya Baba buat Bby Harraz memohon doa buat arwh isteri tersayang. semoga isterinya tenang disana, permerg1annya dibulan mulia pada hari jumaat selepas melahirkan zuriat,syahid dunia.

Moga r0h isteri Aiman bersama para syuhada disana dan bby Harraz membesar dengan baik dibawah jagaan Baba tersayang. Semoga babanya juga terus kuat dan tabah.

Al fatihah.

Sumber: M Harraz. via portalislamik.net

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*