Lakukan Perkara Ini Jika Rasa Diri Disih1r. Perkongsian Dari Ustaz Norazri Medzlan, Semoga Bermanfaat Untuk Kita Semua.

Lakukan Perkara Ini Jika Rasa Diri Disih1r. Perkongsian Dari Ustaz Norazri Medzlan, Semoga Bermanfaat Untuk Kita Semua.

Jika Rasa Diri Disih1r, Minum Buah Ini Dan Lakukan Perkara Ini Untuk Membuang Sih1r, Semoga Bermanafaat
Bagaimana kita hendak membuang si hir atau sant4u? Di zaman yang moden ini dan sudah hampir 2020 masih lagi terdapat di kalangan masyarakat kita yang suka menggunakan perkara yang khur4fat dan syir1k seperti menghantar sih1r.

Ustaz Norazri Medzlan merupakan Pengasas at Pusat Rawatan As-Syifa An-Nur telah kongsikan bagaimana kita boleh membuang sihi1r yang terkena. Mari baca ..

BAGAIMANA KITA INGIN MEMBUANG SIH1R

Sant4u/sih1r memberikan kesan sa kit kronik pada tu buh badan seperti sa kit ken ser, ketum buhan atau sa kit kro nik yang lain. Bagaimana cara untuk mema tikan ra cun santau/sihir tersebut?

Cari kelapa muda, Minum air kelapa tersebut pada jam lebih kurang 12 tghr – 1 ptg. Minum jangan letak ais batu atau gula (ori). Sebaiknya minum didalam buah kelapa tu juga, tak perlu pakai cawan atau straw.

Sebelum minum air kelapa tersebut baca surah Al-Fatihah 1x dan surah Taha Ayat 69 sebanyak 3x kemudian doa (contoh: Ya Allah jadikan air kelapa ni sebagai penawar bagi segala penya kit dan ra cun bagi segala gangguan jin dan syaitan). Minum dengan perlahan diselangi dengan selawat nabi sehingga habis.

Jika ditubuh kita mempunyai ra cun sant4u/sih1r kita akan muntah lendir seperti air liur tapi dalam bentuk berbuih-buih. itula bisa-bisa sant4u yg ada di tu buh seseorang yg terkena sant4u.

Amalkan minum air kelapa seminggu 2 kali. Insya Allah jika dijadikan amalan ra cun sant4u/sih1r tidak akan memberikan kesan sampingan pada tubuh kita seperti ken ser, ketumbuhan atau sa kit2 kronik yg lain. Insya Allah.

Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen “izinkan saya untuk beramal”. Insya Allah nanti saya ijazahkan.

Insya Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penya kit yg ada didalam tu buh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan

وَاَ لْقِ مَا فِيْ يَمِيْنِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوْا ۗ اِنَّمَا صَنَعُوْا كَيْدُ سٰحِرٍ ۗ وَلَا يُفْلِحُ السّٰحِرُ حَيْثُ اَتٰى

wa alqi maa fii yamiinika talqof maa shona’uu, innamaa shona’uu kaidu saahir, wa laa yuflihus-saahiru haisu ataa

“Dan campakkanlah apa yang ada di tangan kananmu, nescaya ia menelan segala (benda-benda sihir) yang mereka lakukan, kerana sesungguhnya apa yang mereka lakukan itu hanyalah tipu daya ahli sih1r; sedang ahli sih1r itu tidak akan beroleh kejayaan, di mana sahaja ia berada.”(QS. Ta-Ha 20: Ayat 69).

Sumber Artikel : Norazri Medzlan / coretannasihat /santaikaw /kongsiinfo.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Apa Pendapat Anda, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*