Lagi Tanda Kebesaran Allah Tular (Video) Air Terjun Yang Kering Ini Akan Mula Mengeluarkan Air Yang Banyak Apabila Dibacakan Ayat-Ayat Suci Al Quran, Allahuakbar Segala Puji Bagi Allah..

Lagi Tanda Kebesaran Allah Tular (Video) Air Terjun Yang Kering Ini Akan Mula Mengeluarkan Air Yang Banyak Apabila Dibacakan Ayat-Ayat Suci Al Quran, Allahuakbar Segala Puji Bagi Allah..

Menurut sumber fenomena ini berlaku di sesebuah perkampungan yang terletak di China. Menurutnya lagi, mata air ini senantiasa kering tiada sedikit pun air yang mengalir dan hanya akan mengalirkan air apabila dibacakan ayat suci Al Quran sahaja.

Pada mulanya penduduk setempat kebingungan memikirkan akan kejadian ini, adakah bala atau nikmat dari Tuhan. Sehinggalah datang seorang ustaz, lalu menjawab segala persoalan. Allahuakbar!! Sejak itu rasa cinta dengan agama Islam mula dirasai dan tersebar luas.. Alhamdulillah..

Dalam video lebih kurang 4 minit ini memaparkan:

Tinjauan sekumpulan penduduk Daerah, Negeri berdekatan yang diwakili para Ustaz pergi ke lokasi untuk melihat sendiri kejadian tersebut.

Setibanya di tempat itu, kelihatan seorang Ustaz terus sahaja mengalunkan bacaan Al Quran serta doa, setelah beberapa minit, sedikit demi sedikit mata air itu mula mengalirkan air dengan begitu banyak hingga menjadi sebuah air terjun yang indah. SUBHANALLAH…

Beberapa orang berada disitu mula teruja dan terpegun lalu melaungkan ALLAHUAKHBAR!!… (Allah Maha Besar), LA ILA HAILALLAH!!.. (tiada tuhan melainkan Allah) dan kata-kata pujian bagi Allah setelah melihat akan kekuasaan, kebesaran-NYA.

Sumber: Youtube Digital Dakwah via kongsisibomonicko.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*