Khabar DUk4 Bapa Kepada Ustazah Norhafizah Musa Men!nggal Dun!a

Khabar DUk4 Bapa Kepada Ustazah Norhafizah Musa Men!nggal Dun!a

Dikhabarkan bapa kepada pendakwah terkenal, Ustazah Norhafizah Musa telah kembali ke rahmatullah jam 12 tengah malam tadi akibat sakit tua.

Perkara tersebut dimaklumkan oleh Ustazah Norhafizah sendiri menerusi Instagram miliknya.

“Ayahanda yang kami cintai, Ustaz Tuan Haji Musa Bin Salleh telah kembali ke hadrat Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang lebih kurang jam 12 tengah malam ini.

“Semoga perjalanan ini dipenuhi rahmat, cinta, maghfirah dan seluruh kenikmatan yang abadi,” tulisnya.

Dalam perkongsian tersebut, ustazah juga ada memohon agar mendoakan r0h ayahandanya agar beroleh kesejahteraan dan kedudukan tertinggi di sisi Rasullah SAW.

“Makluman juga kepada seluruh saudara mara, anak-anak murid abah dan semua kenalan abah. Mohon iringan ayahanda kami dengan gugusan doa agar insan budiman ini memperoleh kesejahteraan dan kenikmatan dan kedudukan yang tinggi di sisiNYA bersama junjungan Rasulullah SAW.

“Insya Allah kami update untuk makluman semua lokasi pengurusan jnazah dan solat jnazah nanti,” tulisnya.

sumber:cempedakcheese.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*