Gempar [Video] Inilah Bukti Kebesaran Allah Untuk Seluruh UmatNya… Ikuti Video Lengkap Dan Kisahnya.

Gempar [Video] Inilah Bukti Kebesaran Allah Untuk Seluruh UmatNya… Ikuti Video Lengkap Dan Kisahnya..

Inilah bukti Kebesaran Allah untuk sekalian umatNya tentang penemuan menggem parkan ini… Ikuti video lengkap dan kisahnya..

Kejadian berlaku di Desa Adi Jaya Tebing Tinggi Tungkal Ulu Jambi, proses menggali ku bur yang berusia 13 tahun untuk m4yatnya di tnam semula berdekatan dengan ku bur suaminya yang berada di Jakarta..

Berdasarkan Musyawarah, Keluarga Almarhumah, ku bur di gali semula untuk dipindahkan bersebelahan dengan Makam Almarhum Suaminya.

Menurutnya lagi Persediaan dibuat sekadar membawa kotak bersaiz 1 meter pesegi untuk mengisi tulang be lulang, kerana semestinya m4yat akan mere put setelah 13 tahun ditanam. Rupanya keadaan m4yat sebaliknya, tubuh badannya sempurna dan lembut seperti baru dike bumikan malahan mengeluarkan bau yg sangat wangi.

Kain kapanya tidak r0sak sama sekali hanya ko tor dengan tanah, papan liang lahad pun berkeadaan baik.. Suasana persekitaran redup dan didatangi angin sepoi² bahasa… SUBHANALLAH..

Menurut warga setempat, semasa hayatnya, Almar humah telah membangunkan serta mengusahakan Sekolah Agama, madrasah Tahfiz dan pesantren yang kini pelajarnya sangat ramai..Semoga pembaca dan penonton semua dapat mengambil Ibrah dan mendapatkan husnul khatimah seperti Almarhumah….

Video:

Sumber:majalah-harian.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Apa Pendapat Anda, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*