Begitu Jelas Kalimah Allah Tertera Pada Hati Kamb!ng, Lagi Bukti Kebesaran Allah SWT, SubhanAllah..

Begitu Jelas Kalimah Allah Tertera Pada Hati Kambing, Lagi Bukti Kebesaran Allah SWT, SubhanAllah..

Keterujaan penduduk setempat melihat terteranya kalimah Allah sedang asyik mem0tong daging kurban menjadi kec0h dan terus diperkatakan sehingga sekarang.

Saksi berkata, pada awalnya tidak begitu kelihatan, tetapi selepas dicuci ternyata jelas terlihat kalimah Allah, katanya di masjid tempat penemuan dibuat.

Indonesia – Bukit Waringin, Masjid (DKM) Al-Muhajirin, Nauval (25) menjadikan orang pertama yang menjumpai kalimah Allah dihati kambing k0rban tersebut.

Selepas sahaja beberapa keping gambar tersebar, orang ramai mulai membanjiri masjid tersebut. Hampir ribuan orang kebanyakan dari penduduk setempat yang datang ingin melihat dengan lebih dekat.

SUBHANALLAH.. Ramai yang teruja lalu memuji-muji kebesaran Allah. Setelah selesai majlis korban anjuran masjid tersebut, hati kambing seberat 130 gram itu diserahkan kepada pegawai Jabatan Agama setempat.

Sumber: majalah-harian.com via covernews24.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*