Allahuakbar… Heboh Di Laman Sosial Sebuah Kereta H4ngus Terb4kar 100% Namun Al-Quran Tidak Terb4kar.

Allahuakbar… Heboh Di Laman Sosial Sebuah Kereta H4ngus Terb4kar 100% Namun Al-Quran Tidak Terb4kar.

Bismillah, Allahuakbar, Salinan Al-Quran tetap dalam keadaan baik dalam kereta yang hangvs terb4kar di wilayah Jazan selatan Arab Saudi.

“Pemandu itu berkata kepada saya, kereta itu adalah milik ayahnya yang selalu menyimpan salinan Al-Quran di dalamnya, “

kata seorang saksi, harian Emirates melaporkan pada 2 Mac lalu. Pengakuan dari pemiliknya menurut harian Saudi, dia sedang memandu keretanya di wilayah selatan Jazan Saudi dan secara tiba-tiba kereta terb4kar, sehingga memaksa dia menyelamatkan diri dengan melompat keluar dari keretanya.

Beberapa saksi memeriksa pemandu tersebut dan keadaan keretanya, mereka menjumpai salinan Al-Quran satu-satunya barang yang tetap utuh dalam kereta yang h4ngus terb4kar.

SubhanaAllah! – Menakjubkan Hanya Al-Quran tidak terbakar

“Ketika saya melihat ke dalam kereta yang hangvs tersebut, saya terkejut melihat semuanya h4ncur dan h4ngus kecuali salinan Al-Quran yang masih utuh,” katanya.

SubhanaAllah! – Menakjubkan Hanya Al-Quran tidak terbakar (10 Gambar) – BLOG TAO TAU AJER

“Saya memutuskan untuk mendokumentasikan keajaiban ini dengan telefon bimbit saya.”Al-Quran adalah wahyu dari Allah, Pencipta alam semesta dan dunia beserta isinya.
Wa Allahu’alam.

Akhir kata
Itulah kekuasaan Allah untuk diperlihatkan kepada hamba-hambanya yang mahu berfikir, Dan pada artikel ini diperlihatkan kepada orang-orang arab bahawa kereta hangus terbakar tetapi Al-Quran Tidak Terb4kar

SUMBER : KMKKA via mymediamaya.com

Breaking 78 post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Breaking 78 post.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*